Gulaş cu fasole şi carne de vită sură ungurească

Gulaş cu fasole şi carne de vită sură ungurească

Modul de preparare al unei reţete deosebite de gulaş cu fasole.

Ingrediente:


  • 350 gr rasol de vită sură,
  • puţin ulei,
  • 200 gr fasole,
  • 75 gr ceapă
  • 100 gr morcovi,
  • 50 gr ţelină,
  • 75 gr cartofi,
  • 1 roşie,
  • jumătate de ardei gras,
  • puţin ardei iute,
  • 2-3 căţei de usturoi,
  • boia, sare, chimen măcinat


Mod de preparare:



Tocăm mărunt ceapa şi o călim în ulei. Adăugăm roşiile mărunţite şi ardeiul, le călim, apoi adăugăm şi usturoiul.

Pe urmă se condimentează. Adăugăm carnea de vită tăiată în cuburi.

Amestecând continuu, punem fasolea în zeama de carne adăugând apă până o acoperă. Când carnea şi fasolea sunt aproape fierte, adăugăm legumele şi cartofii.